Perjantai 11.8. Arts & crafts

Heräsimme Haarlem Jamboreten seitsemänteen päivään kello 7:45.

Aamupalan jälkeen lähdimme alaleirin yhteiseen lipunnostoon ja aamunavaukseen. Sen jälkeen vuorossa oli päivän ohjelma joka oli Arts&Crafts.

Aamupäivällä olin itse arts- osiossa jossa saimme tehdä taidetta spray-maaleilla ja roiskia tauluja vesi-maali sekoituksella ja kaikella luonnosta löytyvällä esim lehdillä ja tikuilla. Kun saimme ne valmiiksi pääsimme tekemään pahvista popcorn-kulhot joihin saimme suolaisia sekä makeita poppareita😋

Ruuan jälkeen palasimme Crafts-osaan jossa oli monia eri pisteitä missä tehdä erilaisia asioita kuten pinssejä, lautapelejä ja muita askarteluja. Itse olin kavereiden kanssa piirtämässä, jossa kuluikin koko ohjelmalle varattu aika. 

Sen jälkeen saimme pari tuntia vapaa aikaa, jolloin kerkesi hyvin käydä ostamassa jotain Mokkielta tai ottamaan päikkärit ennen päivällistä. Illalla menimme vielä alaleirimme yhteiseen iltanuotioon jossa saimme katsoa eri joukkueiden upeita esityksiä. Näimme monta laululeikkiä joihin pääsi itsekin mukaan, lauluja, ja hauskoja sketsejä. Raukee opetti muille letkajenkan ja tanssimme sen yhdessä koko alaleirin voimin.

Iltanuotion jälkeen vielä iltapalat ja siitä sitten suurinpiirtein iltatoimien kautta nukkumaan (ellei kerennyt piipahtamaan mokkien bileissä🤭)

Hiljaisuus oli tuttuun tapaan kello 23:00:)

-Lotta

Aamulla herättiin 7:45 ja 8:15 oli aamupala. Aamupalalle mentiin viralliset päällä, koska mentiin suoraan lipunnostoon 8:55.

Ohjelmana oli Arts&Crafts. Ryhmäni aloitti askartelusta. Tein huivisoljen sekä pinssin. Pelailimme lautapelejä ajankuluksi alkuun, kun kaikki haluamamme paikat olivat täynnä. Siellä oli mahdollista tehdä myös paistinlastoja ja ystävyysrannekkeita. 

12:30 oli lounas. Ruoaksi saimme tortilloja. Onneksi Juha pitää meidät ravittuina, ettei tarvitse koittaa selvitä pelkillä leivillä.🫶🏻

Lounaan jälkeen menimme taiteilemaan. Ennen taiteilua pääsimme pelaamaan ihmislaivanupotusta. Saimme ohjeet suomeksi, sillä Sakke oli mukana pitämässä pistettä. Taiteilimme värjätyt huivit ja popcorn-korin.

Ohjelman jälkeen oli jälleen ruokana oli couscousia ja lihapullia tomaattikastikkeessa. Lämmin ilma hankaloittaa päivän tapahtumien muistamista. 

Illalla oli alaleirimme yhteinen iltanuotio. Meille kerrottiin sen kestävän ehkä tunnin, mutta siellä istuttiin vielä puoli yhdeltätoista.

Nukkumaan mennessä väsytti kyllä aika paljon, ja tuttu sade alkoikin jo ropista teltan kattoon.

-Taina

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Perjantai 18.8. Kööpenhamina

Sunnuntai 6.8. Toinen leiripäivä

Torstai 17.8. Saksa-Tanska