Keskiviikko 16.8. Lähtö kotia kohti

Heräsimme tänään leirialueella kello 6.45. Aamupala oli 7.15 ja söimme tähän asti tyypilliseen tapaan puuroa, voileipiä ja leipiä suklaalevitteellä ja strösseleillä. Yleinen olotila leirissä vaikutti olevan hieman väsynyt, mutta onneksi sää oli aurinkoinen ja edellisenä iltana pidetty selonteko aamun tavoitteista oli kaikkien mielessä. Leirin pakkaaminen sujuikin varsin ripeästi. 


Pakkauduttuamme bussiin lähdimme kohti ensimmäistä määränpäätämme Lemmeriä. Matkalla ajoimme Afsluitdijk-padon läpi ja pysähdyimme padollai sijaitsevalle huoltoasemalle tauolle. 

Noin kello 14.00 saavuimme Lemmeriin. Lemmerissa lounastimme ja olisi ollut myös aikaa hiukan kiertää viehättävän pikkukaupungin keskustaa. Lemmerista ajelu jatkui suorinta tietä Saksaa kohti. Meno bussissa oli melko hiljainen ja väsynyt, käytävän varrella näkyi useita nuokkuvia partiolaisia. Mutta ihan syystäkin. Keli kuitenkin suosi, jos jotain hyvää pitää mainita. 

Saksan raja ylittyi lähes huomaamattomasti ja iltakuuden aikaan tulimme leirintäalueelle

Barseliin, joka osalle matkalaisista oli jo ennestään tuttu leirintäalue. Alueen mukavuuksiin kuuluu uima-allas, johon moni pulahtikin heti kun leirin pystytys ja iltaruoka oli hoidettu pois alta. Iltapuuhiin oli kunnolla aikaa ja nukkumaan pääsi halutessaan hyvinkin ajoissa. Illalla saimme vielä nauttia kauniista punaisenoranssista auringonlaskusta.

-Lauri & Anni

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Perjantai 18.8. Kööpenhamina

Sunnuntai 6.8. Toinen leiripäivä

Torstai 17.8. Saksa-Tanska