Lauantai 5.8. Saapuminen leirille

Lähdimme ajamaan Hannoverista yön yli kohti Haarlemia, joten lähtö oli vasta klo 01 maissa. Bussissa nukkuminen oli pätkittäistä, hyvää asentoa oli vaikea löytää, mutta lämpötila pysyi sopivana. Tauolle pysähdyimme kolme kertaa, keskimmäinen pysähdys oli Saksan ja Hollannin välisellä rajalla.

Saavuimme leirialueen laitaan aamulla juuri ennen seitsemää. Aamupalaksi oli riisimuroja ja maitoa, leipää ja päällisiä, hedelmiä ja eilisiä iltapalan jämiä. Lentokoneita lensi 90 sekunnin välein ylitsemme, kenttä on aivan vieressä.

Leirialue aukesi kello 8 ja pääsimme ensimmäisinä sisään vihreälle alaleirille. Bussi ei päässyt aivan meidän savumme lähelle, joten yhdessä kannoimme kaikki tavarat leirialueelle. Ensimmäiseksi pystytimme yhteisteltat ja sen jälkeen omat teltat. Fannin telttaporukka teki uuden ennätyksen ja kasasi telttansa inan yli kahdeksassa minuutissa. Kaikki teltat olivat valmiina klo 11 jälkeen ja sitten alkoi puun rankojen kantaminen rakentamista varten.


Lounas tarjoiltiin ihanan keittiöväkemme toimesta klo 13.30. Tarjolla oli Meksikon pataa ja kasvispataa, leipää ja hedelmää. Pata oli ihan hyvää, eikä ruokaillessa haitannut vaikka vettä satoikin välillä kaatamalla.

Klo 15 aloitimme leiriportin rakentamisen, Fannin kanssa keskityimme köysien leikkaamiseen, rullaamiseen ja päiden teippaamiseen. Muut kantoivat ja kiinnittivät puun rankoja porttiin. Siitä tulee upea!


Fiilis on ollut tänään ihan hyvä, mukavaa kun leiri alkaa ja saa pysyä paikallaan hetken aikaa. Kävimme myös leirikaupassa ostamassa välttämättömän eli pienen puukengät leirihuivin koristeeksi.

Illalla söimme vielä perunaa, papuja ja makkaraa, sekä iltapalaksi hollantilaisittain suklaavanukasta. Nukkumaan menimme sateisissa tunnelmissa pisaroiden ropinaa kuunnellen. 

-Fanni ja Anu

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Perjantai 18.8. Kööpenhamina

Sunnuntai 6.8. Toinen leiripäivä

Torstai 17.8. Saksa-Tanska