Maanantai 14.8. Urheilupäivä

Suolaisen lounaan jälkeen valmistauduimme toiseen ohjelmaan. Otimme luvun tiellä ja lähdimme ”adventure time” nimiseen ohjelmaan. Ohjelma paikalla osa porukasta lähti pelaamaan värikuula-aseilla ja loput jäivät tekemään jotain muuta. Lähdin pelaamaan ja se oli todella hauskaa sitten kun asetta oppi käyttämään kunnolla. Peliaika oli aika lyhyt ja olisin voinut pelata kyllä pitempäänkin. Pelasimme vielä ”hungry hippos” nimistä peliä, jossa kerättiin oikenvärisiä palloja. Se oli aika huono peli. Sitten ohjelma loppui ja menin takaisin leiriin. Osa leiristä purki jo leiriporttia, mutta minä ja Eino pakkasimme leirikassimme. Sen jälkeen menimme auttamaan puiden kannossa takaisin, koska leiriportti oli jo purettu. Kun puut oli kannettu oli jo päivällisen aika ja ruokana oli perunaa jauhelihapihvejä ja parsakaalia. Jälkkäriksi oli vielä Einon synttärikakkua. Ruoka oli tosi hyvää kuten tavallista leirillä. Lähdin Einon kanssa iltakävelylle ja suihkuun ja sitten menin nukkuun.

-Julius

Heräsimme aamulla leiriltä klo 7.45. Söimme aamulla aamupalan ja sen jälkeen menimme yhteiseen lipunnostoon, jonka jälkeen lähdimme pienellä porukalla kohti Amsterdamia. Amsterdamissa kiertelimme pienessä ryhmässä kauppoja sekä katselimme hienoja maisemia sekä nähtävyyksiä. Kun palasimme Amsterdamista takaisin leiriin, aloimme kuljettamaan leiriporttimme puita takaisin sinne, mistä haimme ne leirin alussa. Sen jälkeen vietimme vapaa-aikaa sekä teimme jokapäiväiset iltatouhut ja sen jälkeen kävimme nukkumaan.

-Taika

Aamulla heräsimme 7 45 lämpimään kosteuteen ilmaan pyykit olivat kuivuneet ja muta oli kuivunut. 17 asteen aamuun herätessä tiesi että oli tulossa lämmin päivä. Ei kun vaan aamupalalle kunnon partiolaisena viralliset päällä ja syömään. Kokit olivat tehneet meille klassikkoa: hollantilaista "Hagen slaghia" josta kaikki on varmaan jo kuullut ja pannukakkua oli jäänyt eiliseltä. Sitten vaan lipunostoon jossa tanssittiin aamutansseja sekä juhlittiin syntymäpäivä sankareita.

Sitten oli aika lähteä ohjelmaan. Teemana tänään oli urheilu ja minä menin "team up" alueelle. Team upissa kilpailkolmessa eri pelissä. Ensimmäinen peli oli minipelihaaste. Oli kolme minipeliä joita pelattiin kahdessa ryhmässä ja aina kun voitti sai lisää ammuksia loppu ampumis haasteeseen minipelit olivat hauskoja, meidän joukkue voitti yhden ja toinen yhden. Kolmatta ei kuitenkaan pelattu ajan takia. Lopulta meidän tiimi voitti loppu ampumis kisan jossa piti ampua pieniä palloja ritsan avulla maalitauluun. Toinen peli oli enemmän tai vähemmän kaupunkisota, kuitenkin jos jäit ja sait pallon ja ammuit jotain vastustajaa alueen sivulta pääsit takaisin peliin. Meidän tiimi joka oli eri tällä kertaa voitti taas. Kolmas peli oli mielenkiintoinen. Pelissä oli viisi hippaa ja neljä joukkuetta, jokainen joukkue toimi siis itsenäisesti. Joukkue yritti saada ostettua kortteja keski alueelta kun hipat yrittivät saada kiinni, jokainen joukkueen jäsen sai yhden kolikon kun oli käyttänyt edellisen ja näillä kolikoilla pystyi ostamaan kortteja. Kortteja piti viedä omaan joukkueen tupaan jossa piti luoda pakkoja joista sai pisteitä, kun taas hipat yrittivät saada kiinni kaikkia ja jos hipat saivat yli puolet kaikista kolikoista he voittivat. Säännöt olivat vaikeat mutta yrittimme parhaamme hippoina se ei kuitenkaan riittänyt sillä hävisimme pahasti punaisten joukkueelle.


Tämän aikana oli hyvä juoda vettä koska päivä alkoi kuumenemaan jopa 22 asteeseen. Ohjelmasta tultua söimme keittiön taikoman luonaan jota kutsun "suolapommiksi". Ruokaan kuului: paistettua kananmunaa, pekonia, leipää ja salmiakkia. Ruoka maittui mutta jälkeenpäin kun katsoo oli aika suolaista

-Eino

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Perjantai 18.8. Kööpenhamina

Sunnuntai 6.8. Toinen leiripäivä

Torstai 17.8. Saksa-Tanska