Maanantai 7.8. Vesiohjelma

Aamu:

Heräsimme Haarlem Jamboretella kolmanteen aamuun tyytyväisinä, kun sää näytti vihdoin paremmalta. Oli vuorossa ensimmäinen päivä johon kuului leirin yhteistä ohjelmaa. Kaikki Raukeen porukasta lähtivät joko purjehtimaan, kaupunkiristeilylle tai suppailemaan. Olin itse aamulla mukana purjehtimassa. Aamulla oli todella tuulista, joten purjehdimme vain käytännössä lyhyttä matkaa edestakaisin. Purjehtiminen oli silti mukavaa ja saimme tutustua hollantilaisiin. Purjehduksen jälkeen pidimme lounastauon, jossa söimme leirin järjestäjältä tulleita eväitä. Eväät olivat suomalaiseen makuun aika heikot. Pussista löytyi hedelmä, keksi ja vähän sipsejä. Sillä kuitenkin pärjäsi myös iltapäivän, vaikka nälkä meinasikin tulla.

-Arvo


Ilta:

Väsy oli ohjelman loputtua kova, mutta vielä häämötti leiriavajaiset edessä. Viralliset päällä me sitten marssittiin ja lauleskeltiin ja saavuttiinkin aukiolle. Avajaisohjelma oli ihan mukava, mutta pakko sanoa että väsy oli niin kova että keskittymiskyky oli hitusen heikko, ja heti savuun takaisin tultaessa iski uni aikas nopeasti.

Leiri on ollut kyllä tähän mennessä mahtis, vaikka sade onkin vähän harmittanut.

Terkut äipälle ja iskälle, kivvaa on!

-Milla


Meillä oli vesiohjelmaa. Siellä oli ensin tutustumis pelejä. Me pelasimme jotain brittejä vastaan. Sen jälkeen halukkaat lähti suppailemaan. Heillä kesti jonkin aikaa. Mutta viimein he palasivat. Me lähimme Haarlem city cruiselle. Aurinko paistoi ja oli tosi mukavaa.

-Otto



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Perjantai 18.8. Kööpenhamina

Sunnuntai 6.8. Toinen leiripäivä

Torstai 17.8. Saksa-Tanska